Ervaren instructeurs

Ben je op zoek naar een stukje ondersteuning om je rijstijl te verbeteren? Van beginner tot gevorderde ruiter, onderstaande instructeurs helpen je graag verder.

Velina Hristova

Velina werkt nu meer dan 20 jaar professioneel met dressuurpaarden als ruiter en trainer.

Zij heeft werk – en trainingservaring opgebouwd in enkele van de beste dressuurstallen in Italie, Zwitserland en Duitsland. Voor meer infomatie over haar wedstrijdresultaten en voorbereidingsniveau kijk op http://vhdressuurinstructie.nl/ onder “Diploma” .

Yoeri Kok

Al van jongs af aan ben ik gefasineerd  van de paardensport. Er was voor mij dan ook geen andere opleiding mogelijk dan de paardensport opleiding aan het Nederlands Hippisch Centrum in Deurne. Tijdens mijn opleiding heb ik fulltime stages kunnen lopen bij een aantal gerenommeerde stallen waaronder bij Emile Tacken (toenmalig Nederlands kampioen springen) en bij hengstenhouderij Janssen waar ik enorm veel geleerd heb over het zadelmak maken en het opleiden van het jonge sportpaard. Na het behalen van mijn diploma kreeg ik de kans om bij Edward Gal (wereldkampioen, Europees kampioen en meermalig Nederlands kampioen dressuur en al jaren aan de wereldtop met meerdere paarden) aan de slag te gaan. Het beste uit je paard halen gaat alleen met respect voor het dier. Vertrouwen, duidelijkheid, eerlijkheid en zelfreflectie zijn dan ook enkele kernwoorden die ik mij voorhoud. Zoek de fout altijd bij jezelf, jij als ruiter moet het oplossen. Eerst zelf een correcte houding met een onafhankelijke zit, daarna komt je paard aan de beurt. Ik geloof niet in een systheem, je moet blijven kijken naar wat wel of niet bij je paard past. Tempocontrole, dan komt de houding vanzelf. Het hoogst haalbare door het perfectioneren van de basis.

Spreekt dit u aan en wilt u uzelf en dan dus ook uw paard verbeteren? Ik ben gemotiveerd om diverse ruiters en paarden op verschillend niveaus te begeleiden. U kunt mij altijd benaderen om kennis te maken.

Contact gegevens kunt u opvragen bij het personeel van Stal Bouwman.