Assortiment Brokken.

De kwaliteitsvoeders van Vente Paardenvoeding bestaan uit natuurlijke grondstoffen en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Door middel van een dubbel persprocedé is de brok extra hard en staat garant voor weinig stof en gruis. Het uitgebreide assortiment sluit aan bij de diverse behoeften van ieder paard.

Paardenbrok Econ

Paardenbrok_Econ.jpg

Paardenbrok Econ is een basisvoer dat voorziet in de dagelijkse onderhoudsbehoefte van paarden en pony’s. Paardenbrok Econ is ook de ideale aanvulling voor rantsoenen met een ruim aanbod ruwvoer.

Paardenbrok Basis-Sport

Paardenbrok_Basis.jpg

Paardenbrok Basis-Sport is een uitgebalanceerde, complete en ruim gevitamineerde brok; een allround-krachtvoer! Paardenbrok Basis-Sport is ook een goede aanvulling bij arm ruwvoer.

Paardenbrok Sport-Extra

Paardenbrok_Sport.jpg

Paardenbrok Sport-Extra is een hoogwaardig krachtvoer van luxe grondstoffen, gecombineerd met een ruim aanbod aan vitaminen en mineralen.

Paardenbrok Optisport met AleuVita XF70

Paardenbrok_Vitaliteit.jpg

Een nieuw topsportvoer van zeer hoge kwaliteit, met veel energie, weinig suiker en zetmeel, een hoog gehalte magnesium, vitamine E en veel B-vitaminen en alle voordelen van AleuVita XF70.

Total Care Mare

Total_Care_Mare.jpg

Deze brok voor de drachtige merrie is volgens het Total Care Concept en is te voeren in de laatste 3 maanden van de dracht. (2 – 4 kg per dag).

Total Care Lac

Total_Care_Lac.jpg

Een merriebrok volgens het Total Care Concept te voeren tijdens de lactatieperiode (2 – 6 kg per dag).

Total Care Foal

Total_Care_Foal.jpg

Smakelijke veulenkorrel volgens het Total Care Concept voor vlekkeloze overgang op vast voer. Te voeren tot 18 maanden (2 – 2,5 kg per dag).

Horse Balance Gold (HBG)

Paardenbrok_Vitaliteit.jpg

Horse Balance Gold (HBG) is pure power in brokvorm. Deze brok bevat een zeer laag eiwitgehalte en heel veel energie!

Smikkels

Smikkels_KLEIN.jpg

De perfecte beloning! 100 % Natuurlijke paardensnoepjes in de smaken vanille en kruiden.

Assortiment Muesli´s.

Het verstrekken van muesli’s, slobber of granenmengelingen is een goede aanvulling op een rantsoen en geeft het paard een smaklijke afwisseling in zijn dieet. Evenals de brok, zijn de muesli’s aangepast aan de behoefte van het paard.

Appel-Relax

Appel_Relax_KLEIN.jpg

De Appel-Relax is een smakelijke gevitamineerde muesli zonder haver, met een hoog energieniveau en is daardoor zeer geschikt voor hete paarden of in de topsport.

Reform Kruidenmix

Reform_Kruidenmix_KLEIN.jpg

Reform Kruidenmix is een zeer smakelijke en betrouwbare basismuesli. Reform Kruidenmix heeft een gemiddeld energiegehalte, is arm aan eiwit en bevat geen haver.

Economix

Economix_KLEIN.jpg

Economix is een prachtige muesli die speciaal ontworpen is om goed in de silo geblazen te kunnen worden. Economix is zeer geschikt voor manegebedrijven en pensionstallen.

Senior / Light

Senior_Light_KLEIN.jpg

Senior / Light is een energiearme muesli die zowel droog als in slobbervorm gevoerd kan worden aan te dikke of oudere paarden.

Kruidenslobber

Kruidenslobber_KLEIN.jpg

Kruidenslobber is een bijzonder smakelijke en vitaminerijke slobber, die zeer geschikt is als traktatie, maar ook om medicijnen aan toe te voegen.

Granenmix

Granenmix_KLEIN.jpg

De beste granen uit de natuur gecombineerd in een mengeling van 5 granen. Granenmix bevat zwarte en blanke haver, gerst, tarwe en gebroken maïs.

Granenmix Plus

Granenmix_Plus_KLEIN.jpg

De Granenmix Plus is dezelfde mengeling als de Granenmix, maar dan met 10% vitaminekorrel toegevoegd. Hierdoor is deze energierijke mengeling ook te gebruiken als volledig krachtvoer.

Powermix

Powermix_KLEIN.jpg

Powermix is een buitgengewoon hoogwaardige mengeling van ontsloten (gepofte) granen. Het extreem hoge energiehalte en lage eiwitgehalte, maken dit voer bij uitstek geschikt als leverancier van energie.

Powermix Plus

Powermix_Plus_KLEIN.jpg

Powermix Plus is dezelfde hoogwaardige mengeling van ontsloten granen als de Powermix, maar dan met een vitaminekorrel toegevoegd. Hierdoor is deze mengeling een volledig krachtvoer en kan dienen als vervanger van de brok.

Vepamix met kruiden

Vepamix_verkleind.jpg

Vepamix met kruiden is een uiterst smakeljke, stofvrije muesli met hele granen, diverse kruiden en melasse.

Hippo Pluz

Hippo_Pluz_KLEIN.jpg

Hippo Pluz is een lucerne mengeling met een toegevoegde vitaminekorrel, die door het krachtvoer gemengd kan worden. Het paard moet hierdoor meer kauwen en maakt meer speeksel aan. Dit bevordert de krachtvoeropname.

Assortiment Supplementen.

Door bijvoorbeeld sport, fokkerij of leefomstandigheden kan een aanvulling in de voeding nodig zijn. Vente Paardenvoeding heeft daarom een assortiment van diverse supplementen.

In verband met aangescherpte wetgeving op claims op diervoeding, is het voor ons momenteel niet mogelijk van alle producten de toepassing te vermelden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0180-316629 of 0180-897300 of mailen naar: info@vente-paardenvoeding.nl

Vente Paardenlikemmer

paulm20120131_9236_Paardenlikemmer.jpg

Bij paarden en pony’s die weinig tot geen krachtvoer krijgen, kan een tekort aan mineralen, sporenelementen en vitaminen ontstaan. De paardenlikemmer is dan de ideale aanvulling tijdens weidegang, voor sobere rassen, opfokpaarden of paarden die op rust staan of revalideren.

AleuVita XF70

AleuVita_XF70_klein.jpg

AleuVita XF70 is een product van tarwe aleuron. Veel wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat tarwe aleuron een positief effect heeft op sportpaarden. Paarden vertoonden o.a. een sneller herstel na zware inspannigen.

Vente’s Vital

Ventes_Vital_klein.JPG

Vente’s Vital zijn met EM (Effectieve Micro-organismen) gefermenteerde tarwezemelen. Het fermenteren gebeurt met dier- en mensvriendelijke micro-organismen zoals melkzuurbacteriën en gistern die voorkomen in de EM-technologie.

Granulor NAS-TROP

paulm20120131_9221_Granulor.jpg

Granulor NAS-TROP is een vitaminekorrel. Deze vitaminekorrel kan enkelvoudig gevoerd worden en is ontwikkeld voor paarden en pony’s die weinig of geen krachtvoer krijgen of een aanvulling nodig hebben.

Motility

paulm20120131_9192_Motility.jpg

Motility bevat 2/3 gelatinaat en is een aanvullend diervoeder voor paarden.

Biotine-mix

paulm20120131_9208_Biotine_mix.jpg

Biotine is een wateroplosbare en zwavelhoudende vitamine H, die in de natuur slechts in geringe concentratie beschikbaar is.

Horse Briljant

paulm20120131_9213_Horse_Briljant.jpg

Horse Briljant is een extract van een groot aantal planten, kruiden en wortels en een zeer gevarieerde reeks van kleine hoeveelheden vitaminen, mineralen en sporenelementen op basis van dextrose.

Vitamine E / C / Se / Lecithine

paulm20120131_9204_Vitamine_E-Se.jpg

Vitamine E en Selenium zijn nauw aan elkaar verbonden in de werking van het lichaam. De één kan zijn werk niet goed doen zonder de ander.

VITMIN-Shot

paulm20120131_9206_Vitmin_Shot.jpg

VITMIN-shot is een voedersupplement van vitaminen, mineralen en sporenelementen op basis van dextrose.

Zeewiergranulaat

paulm20120131_9194_Zeewier.jpg

Zeewiergranulaat is een voedersupplement dat uitsluitend IJslands zeewier bevat.

Knoflook en Fenegriek

paulm20120131_9196_Knoflookpoeder.jpg

Knoflook en Fenegriek zijn twee natuurlijke producten die apart van elkaar of samen verstrekt kunnen worden. Vente Paardenvoeding heeft de supplementen: Knoflookpoeder, Knoflooksnippers, Fenegriek en Fenelook.

Lijnzaadolie

paulm20120131_9214_Lijnzaadolie.jpg

Lijnzaadolie heeft grotendeels dezelfde eigenschappen als lijnzaad, maar is in de vorm van olie veilig te voeren doordat het geen blauwzuur bevat.

 

Assortiment Accesoires.

Vente Paardenvoeding heeft tevens diverse accessoires voor uw paard, stal en weide in het assortiment:

Verzorging
Borstels, halsters en touwen, longeerlijnen, vliegenmaskers, anti vlieg producten, wondverzorging, shampoos, leerverzorging, enz.

Verwennen
Sweetlick houders en navullingen in diverse smaken, diverse likstenen (mineralen/zout) en houders, Smikkels, voerpeen (alleen in de ‘koude’ maanden), jolly-ballen enz.

Producten voor stal en weide
Mestboy, hooinetten, voertonnen, voerbakken, drinkbakken, afrasteringmaterialen, enz.

Accessoires die niet op voorraad zijn, kunnen voor u besteld worden. Vraag er naar, bij één van onze medewerkers!

Van eigen merk:

Bright en Shiny

Bright_en_Shiny_verkleind.JPG

Bright en Shiny is dé glans en anti-klit spray voor manen en staart van Vente Paardenvoeding.

Voerschep

CIMG2151_verkleind.JPG

Een handige voerschep van Vente Paardenvoeding, waarmee gemakkelijk gedoseerd kan worden.